Over TravelinHarmony

TravelinHarmony organiseert reizen waarbij je uit je comfort zone stapt. TravelinHarmony inspireert en motiveert om je niet tegen te laten houden door je omgeving. Het is een moment dat je voor jezelf kiest. Een ervaring met TravelinHarmony is meer dan alleen een vakantie. Je ontmoet andere gelijkgestemden die graag wat meer van de wereld willen zien, openstaan voor connecties en net als jij die stap durven te nemen. Alleen dat schept al een band en dat is een cadeau.

Why
Iedereen van diverse achtergronden inspireren en motiveren om de wereld te ontdekken en uit hun comfort zone te stappen op een zo duurzaam mogelijke wijze.
How
Het motiveren en inspireren bereiken wij door representatief te zijn voor reizigers met verschillende afkomsten, laten zien hoe makkelijk reizen kan zijn en wat reizen je kan opleveren. Daarbij om de zorg voor een duurzame vakantie uit de handen te nemen, waardoor daar niet over nagedacht hoeft te worden.
What
Reizen aanbieden voor een eerlijke prijs, waarbij je wordt ondergedompeld in een cultuur en meer ziet dan de highlights.

Het team

Jamilla

Travel addict

Hi!

Ik ben Jamilla, de oprichter van TravelinHarmony sinds 2020. Ik ben TravelinHarmony begonnen, omdat ik anderen graag inspireer en motiveer om het beste uit hunzelf te halen en tegelijkertijd de wereld te durven ontdekken. Dit zaadje heb ik zelf ooit geplant tijdens mijn stage in Kaapstad in 2016. Ik heb toen uitgesproken dat ik mijn eigen touroperator zou hebben waarvoor ik unieke experiences bedenk en organiseer. 4 jaar later begon dit avontuur ineens, midden in een pandemie. Spannend? Enorm! Of ik er zin in heb? Heel erg veel! Mijn ideale dag op reis: met een lunchpakketje op avontuur gaan en niet weten waar je die dag allemaal eindigt. Zo vind je soms de mooiste en meest verborgen plekjes.

Jamilla’s wijze raad: “Het is altijd het juiste moment om aan iets nieuws te beginnen, dus ga ervoor!”

Cosette

Travel addict

Hoi,

Mij naam is Cosette, en samen met Jamilla onderdeel van TravelinHarmony. Toen ik gevraagd was om samen te werken en het concept hoorde over TravelinHarmony was voor mij het antwoord al meteen duidelijk. Ik wil hier zeker een deel van uitmaken. Iedereen die mij kent in mijn omgeving weet dat ik van reizen houd. Het eerste wat ik meestal hoor is “ga je nou alweer weg” of “jij weet vast nog wel leuke plekjes om naar toe te gaan.” Zelf heb ik nog een aardig lange Bucket list van de mooiste plekken van de wereld. En hoe mooi zou het zijn als ik dit niet alleen, maar ook straks mag delen met mensen die dezelfde passie hebben voor reizen. Mijn ideale dag op reis: Het moment dat je met je beste reismaatje het hotel uitstapt, de zon op je gezicht voelt en klaar bent om de meest unieke plekjes te ontdekken.

Cosette’s wijze raad: “the biggest adventure you can take is to live the life of your dreams.”